• 487
  • 485
  • 484
  • 591

Poduzeće MMK MATIĆ d.o.o. osnovana je 1993g. od strane Nikole Matića kao malo obiteljsko poduzeće. Sjedište tvrtke je u Čehovcu nedaleko od Preloga u neposrednoj blizini Industrijske zone Prelog., Kroz godine rada gradili smo reputaciju i iskustvo što potvrđuju stalni klijenti i mnogobrojni referentni objekti.

Radimo na cijelom području Republike Hrvatske,  potpunosti smo usmjereni na kvalitativno zadovoljavanje najviših standarda postavljenih od strane proizvođača uređaja čiji smo ovlašteni servis. Isto ugrađujemo svu opremu po zahtjevu kupca. Naše područje djelovanja je izvođenje i opremanje svih vrsta strojarskih instalacija (instalacije svih vrsta grijanja, hlađenja, ventilacije, plinske instalacije, procesno-tehnoloških instalacija, termo-uljnih i instalacija vodovoda i kanalizacije).

Specijalizirali smo se za termotehnička postojenja sa korištenjem obnovljivih izvora energije. Sa naglaskom na uvođenje novih tehnologija, novih standarda na polju uštede energije, očuvanja okoline te smanjenja troškova investicije i pogonskog održavanja.  Djelujemo na području trgovine i usluga u graditeljstvu,

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu danas smo tvrtka koja može izvesti tehnički najsloženije građevine — od početka građenja do puštanja u pogon.

Tvrtka danas ima vlastite partnerske odnose s nekoliko renomiranih europskih proizvođača opreme za grijanje i klimatizaciju a također i direktan uvoz opreme što pridonosi kvaliteti, fleksibilnosti te garantira visoku razinu sigurnosti i kvalitete usluge.

 

Naša kvaliteta:

Kvaliteta za nas nije samo vrhunska kvaliteta naših proizvoda već i dosljedno ispunjavanje rokova isporuke. Planiranjem i koordiniranjem procesa osiguravamo brz i točan odgovor na zahtjeve klijenata.